Informatica ten dienste van collectief welzijn en persoonlijke ontwikkeling.

De faculteit Informatica heeft een visie op een wereld waarin het intensieve en groeiende gebruik van informatica gericht is op collectief welzijn en persoonlijke ontwikkeling. Haar missie is om bij te dragen aan deze richting door middel van onderwijs, wetenschappelijk onderzoek en dienstverlening aan de samenleving.

Studies

Kies je voor een studie Informatica, dan krijg je direct toegang tot een boeiende, veelzijdige carrière. Via een uitgebreid aanbod aan opleidingen - bachelor, master, specialistische master en doctoraat - biedt de faculteit Informatica je een opleiding van hoge kwaliteit, gebaseerd op wetenschappelijke strengheid en kritisch denken, met de nadruk op interdisciplinariteit en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Informatique études

Zoek op

De missie van de faculteit Informatica is het waarborgen van baanbrekend wetenschappelijk onderzoek dat openstaat voor het creëren en integreren van kennis en dat bijdraagt aan onderwijs, technologische innovatie en maatschappelijk debat.

Faculté d'informatique robots

Dienstbaarheid aan de samenleving

De faculteit Informatica draagt bij aan de ontwikkeling van onze sociale, economische, technologische en politieke omgeving door kennis te verspreiden en advies te geven op regionaal, nationaal en internationaal niveau. Door de synergie tussen onderzoekers en industriëlen en door kennis en knowhow beschikbaar te stellen, neemt ze deel aan talrijke missies ten dienste van de maatschappij.

Faculté d'informatique service

Internationale

De internationale oriëntatie van de faculteit Informatica is fundamenteel voor de ontwikkeling van haar onderwijs- en onderzoeksactiviteiten.

Etudiants de l'UNamur

Organisatie

De faculteit Informatica heeft zichzelf zo georganiseerd dat ze haar taken zo goed mogelijk kan uitvoeren. Ze telt ongeveer honderd leden die zich bezighouden met onderwijs, onderzoek en dienstverlening aan de maatschappij.

Le mot du Doyen

Meer portretten
A chacun, nous désirons offrir un accès à cette formation de qualité ! Avec votre enthousiasme, votre talent et votre travail, vous définirez vos succès de demain. Nous avons hâte de collaborer avec chacun d’entre vous.
Wim Vanhoof
Doyen de la Faculté d'informatique
Inhoud bekijken

Animatie

Een reeks evenementen en spelers draait om de faculteit Informatica.

Animation étudiante fac info

Headlines

Nieuws

Al het nieuws

Evenementen

Alle evenementen

Neem contact op met